miercuri, 6 iulie 2011

Jurnalele Vampirilor!Trezirea.>>

E aproape ora 24:00 dar nu imi pasa...eu vreau acum sa va vorbesc despre Jurnalele Vampirilor,poate e ora perfecta pentru a vorbi despre vampirii:))Dupa ce vineri am primit primele 4 volume,imediat am inceput sa si citesc....va spun cu mana pe inima ca sunt super,chiar merita citite,merita toti banii:).O poveste de dragoste captivanta,intre Elena si Stefan care te tine cu sufletul la gura.Nu ai cum sa te plictisesti cand citesti o asemena carte,,pur si simplu e super..nici nu stiu cum s-au terminat foile si treci la un alt capitol.
Primul volum din seria``Jurnalele Vampirilor`` Trezirea.
Povestea incepe cu descrierea Elenei,o fata care se considera asa de frumoasa incat nici un baiat nu i putea rezista,ea lua curerirea baietilor ca pe un sport menit sa umple un gol din sufletul ei pe care nici ea nu si-l poate explica.
In drumul ei apare un baiat,Stefan,care aparent nici nu o baga in seama,lucru care i atinge orgoliul si care o starneste in a-l face al ei.Insa ce nu stie Elena este ca acest baiat ,Stefan este un vampir trecut de 100 de ani care are o placere aparte in a bea sange si a  citi gandurile celor din jurul lui.
Pe de alta parte,Stefan tot incearca sa se indeparteze de Elena de frica de ai nu i face rau.Elena i amintea de o fata pe care a cunsocut-o in urma cu multi ani ......Katherina , care la randul ei era vampir....care de altfel l-a transformat atat pe el cat si pe fratele sau Damon in vampiri.
Dupa ce Stefan trece peste frica lui de a nu i face rau lui Elena,apare si personajul negativ,ca si in orice poveste,Damon,fratele lui Stefan care in urma cu multi ani i-a promis lui Stefan ca i va face viata eterna un adevarat cosmar.
Damon era de o frumusete rapitoare care putea fura inima oricarui fete,astefel ca el face posibilul sa i atraga atentia Elenei.
Damon se loveste de un adevarta obstacol,farmecele lui nu aveau acelasi efect asupra Elenei,ca asupra altor fete.
La sfarsitul primului volum, Stefan i marturiseste Elenei totul despre adevarata lui viata,eterna ..de vampir.I povesteste cum a inceput totul atata despre Katherin,cat si despre Damon.
Luati cartea cu tupeu si cititi-o pentru ca merita ..!:):*

2 comentarii:

  1. Si astea 4 volume nu sunt singurele...la mine pe blog exista la sfarsit toate volumele care exista...
    Eu am vazut si cele doua sezoane ale serialului "The Vampire Diaries" (cu acelasi nume)...
    Oricum lectura placuta in continuare...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt mare fana a povestilor cu vampiri, mi-a starnit interesul de curand primul volum din Casa Noptii. cred ca ma apuc in curand si de Vampire Diaries, pare dragut :o3 :)

    RăspundețiȘtergere