sâmbătă, 11 august 2012

Experiente de neuitat la Ighiu!

  Chiar nu imi vine sa cred ca am terminat clasa a 11-a,a trecut asa repede incat nici nu mi-am dat seama.A fost un an incarcat de multe emotii,sentimente,prostii,nebunii,prieteni noi ,cunostinte noi,locuri noi si multe altele.
A fost un an in care am profitat la maxim de tot ce mi s-a oferit, un an din care nu regret nimic.Ma bucur ca am avut  sansa sa iau parte la anumite actiuni si mai ales ca am avut  sansa unor deplasari importante, pentru mine.
Daca ma intrebai la inceputul anului scolar ce reprezinta clasa a 11-a pentru mine, iti spuneam ca reprezinta doar un an de umplutura, ce precede clasa a 12-a si normal ...Bac-ul!
Acum iti pot spune ca anul acesta a fost cel mai frumos ,din toti cei 11 petrecuti in scoala.
   Odata cu sfarsitul anului scolar, a venit si  sansa unui work shop la Alba-Iulia alaturi de alti 29 colegi din Timisoara si alti 30 din Alba-Iulia.Sincer nu ma asteptam ca cei de acolo, de la director pana la femeia de servici, sa fie asa de amabilia si sa se ocupe de noi.
Colegii din Alba au fost de asemenea foarte draguti,am legat prietenii si am comunicat foarte bine pe tot parcursul saptamanii.
Activitatea a constat in formarea a patru grupe, pentru ca mai apoi fiecare grupa sa infinteze o firma si sa conceapa planul de afaceri.Pe langa acesta activitate, am avut si o multime de jocuri interactive care ne-au mentinut in priza,ne-au amuzat si prin intermediul carora am ajuns sa ne cunoastem mai bine colegii, atat din grupa cat si din alte grupe.
A fost o experienta foarte frumoasa, pe care as repeta-o oricand, pentru ca am avut ce invata.
In timpul liber  am vizitat imprejurimi, astfel am ajuns la `Salina Turda` unde ne-am congelat un pic:).Restul timpului liber l-am petrecut cu colegii din Timisoara am ras,ne-am prostit ,ne-am balacit.
Ar mai fi de spus ca am urcat pe dealurile din jurul satului si am fost fugarite de caini si prin sat fugarite de vaci:))ce sa mai...
Momente interesante dar si amuzante, au fost vizitele pe care domnisoara `A` le-a facut noapte de noapte unor baietii din grup.Domnisoara `A` a vrut neaparat sa isi dezvaluie sentimentele.... si acum ma intreb cine o fi `A`?
PS:Postare conceputa la inceputul lunii Iulie si terminata azi 11 August!:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu