Loading...

duminică, 27 mai 2012

Eurovizion 2012

  Nu am mai scris pe blog de mult pentru ca am avut o perioada foarte aglomerata, care continua,da nu i nimic imi fac eu timp pentru scris, mai ales acum ca mi-a revenit pofta de scris:).
In urma cu nici 24 de ore sa incheiat cea mai importanta competitie muzicala, din Europa si a doua din lume dupa premile Grammy:Eurovizion!
A fost o competitie puternica ,care ma tinut in suspans toata saptamana insa nu ma surprins si  rezultatul final.Competitia a fost castigata de Loreen din Suedia, care a participat cu piesa `Euphoria`.
Noi am fost reprezentati cu succes, orice ar spune alti ,de trupa Mandinga cu piesa `Zaleilah`.In marea finala sau clasat pe locul 12 , care este mai mult decat onorabil, daca e sa tinem seama de cum se impart majoritatea voturile ,la Esc!Eu una sunt mandra de Mandinga, mai ales dupa problemele pe care le-au avut in semi-finala,ne-au reprezentat cum au putut ei mai bine si ar trebui sa fim mandri de ei acum,nu sa i improscam cu noroi.La urma urmei e cea mai radio- friendly piesa pe care am trimis-o la Esc si ar trebui sa tinem cont de asta!
Anul asta am avut trei mari favoriti:Germania,Malta si Turcia care sau descurcat foarte bine si au reusit sa se strecoare pe locuri destul de ok, in clasament(in afara de Malta:( )
  Germania a fost reprezentata de Roman Lob cu piesa `Standing Still`o piesa foarte frumoasa, frumos interpretata ,de un frumos cantaret:)).O piesa asa curata nici nu avea nevoie de nustiu ce show si daca urca singur pe scena ,era perfect.Mi-a ajuns sa o ascult o singura data piesa si sa ma indragostesc de ea si de el:)).Ce ochii,ce zambet,ce voce ,ce stil ...la naiba e perfect:X.Daca cunoasteti un astfel de baiat anuntati-ma:))!
In finala sa clasat pe locu 8 ,dar merita mult mai mult, nu i nimic sa ales cu o multime de fani si are toata viata inainte sa mai participe.
  Malta a fost de asemena preferata mea,ea a fost reprezentata de Kurt Calleja cu piesa `This is the night`o piesa energica are iti ramane intiparita in minte,nu ma mir ca toata saptamana trecuta numai asta cantam:)).
Kurt e o persoana foarte simpatica, dupa cum am vazut in interviuri ,are voce si a facut show in cele 3 minute alocate:).
A cantat mult mai bine decat alti participanti,care culmea sau situat mult mai sus,in clasament.Dar daca e sa o luam altcumva o tara asa mica ca si Malta nu o sa castige esc-ul nici la pastele cailor,la fel ca si noi.Cum spunea cineva `nici daca trimitem pe Mj in duet cu Withney Houston`la pachet cu cel mai bun show,tot nu castigam!
  Turcia sa numarat deasemea printre preferatele mele ea fiind reprezentata de Can Bonomo cu piesa `Love me back`.La fel sa intamplat si cu piesa asta, a fost dragoste la prima vedere:)):X.Orice ar spun alti(cum ca ar fi o piesa aiurea,o gluma)a fost gustata la maxim de mine si de alti europeni ,astfel ca in finala sa clasat pe locul 7.Am spus eu ca va iesi in top 10 si asa a si fost.Imi pare rau ca nu a mai facut dansul acela mirific din finala nationala....:))
 Azerii au facut treaba buna cu organizarea,s-au promovat la maxim cu spoturile care au rulat inainte fiecarei piesa, plus ca au ocupat un onorabil loc 4 in finala.
Asa cum a venit a si trecut ....acum asteptam Eurovizion 2013 Suedia!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu